Wad & Zoo bij GemeenteBelangen

Aanstaande maandagavond 21 maart organiseert GemeenteBelangen Eemsmond een openbare bijeenkomst in dorpshuis Lutje Brussel in Oldenzijl. Deze bijeenkomst is voor alle inwoners van de gemeente Eemsmond toegankelijk.

Als spreker voor de avond is Hendré Sijbring van Stichting Wad&Zoo uitgenodigd. Hij zal een presentatie geven over dit initiatief dat als missie heeft “Mensen verbinden met de onderwaterwereld van de Eems-Dollard.” De bedoeling is dat hiervoor een aquariumattractie komt in de Eemshaven naast de veerterminal van AG EMS aan de Borkumkade in de Eemshaven vlakbij het nieuwe station Eemshaven. De heer Sijbring zal uitleg geven over dit initiatief, waarna er gelegenheid is voor bezoekers om vragen te stellen.

De raadsfractie van GemeenteBelangen heeft ook een actueel politiek onderwerp op de agenda gezet: Herindeling. De raadsleden van GemeenteBelangen zullen hier een toelichting op geven. Tot slot is er op de avond ook ruimte om andere zaken onder de aandacht van de partij te brengen. De mening van de inwoners telt bij GemeenteBelangen mee. Alle inbreng is dan ook van harte welkom!

De inloop in dorpshuis Lutje Brussel is vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst begint officieel om 19.45 uur. Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Graag tot ziens!