Stichting Leergeld Hoogeland bij GemeenteBelangen

Aanstaande maandagavond 18 april organiseert GemeenteBelangen Eemsmond een openbare bijeenkomst in dorpshuis Ons Huis in Oosteinde. Deze bijeenkomst is voor alle inwoners van de gemeente Eemsmond toegankelijk.

Als spreker voor de avond is Harry Meinders van Stichting Leergeld Hoogeland uitgenodigd. Hij zal een presentatie geven over een initiatief dat als missie heeft “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!” De Stichting Leergeld Hoogeland ondersteunt schoolgaande kinderen en jongeren uit gezinnen die rond moeten komen van een laag inkomen. Hierdoor blijven deze kinderen en jongeren bij school- of sportactiviteiten niet aan de kant staan. Na de presentatie van de heer Meinders is er gelegenheid voor bezoekers om vragen te stellen.

De raadsfractie van GemeenteBelangen gaat ook graag het gesprek aan met de aanwezigen over alle actuele politieke ontwikkelingen in en om Eemsmond. Tot slot is er op de avond ook ruimte om andere zaken onder de aandacht van de partij te brengen. De mening van de inwoners telt bij GemeenteBelangen mee. Alle inbreng is dan ook van harte welkom!

De inloop in dorpshuis Ons Huis is vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst begint officieel om 19.45 uur. Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. We hopen u komende maandag te ontmoeten in Oosteinde!