GemeenteBelangen stelt vragen over BMWE-wedstrijd

GemeenteBelangen heeft vragen gesteld over de droomwedstrijd die de nieuwe gemeente Het Hogeland heeft georganiseerd.

Dit heeft de laatste weken uitgebreid in de media gestaan. Waar het onze fractie om gaat is het volgende: Het is prima om wat voor wedstrijd ook te organiseren, maar het is wel handig als alle spelers van te voren op de hoogte zijn dat er een wedstrijd georganiseerd gaat worden zodat je het op voorhand eens bent over spelregels van een wedstrijd en het doel.

Of dit nu wel of niet goed gegaan is, daar wordt verschillend naar gekeken. En of de gemeente straks wel of niet direct betrokken is bij het droom-idee dat uiteindelijk heeft gewonnen, ook dat is nog niet helemaal helder.

De vragen die wij hebben gesteld zijn inmiddels beantwoord. De beantwoording kun je hier lezen.