Het bestuur

 

 

GemeenteBelangen Eemsmond is, zoals iedere politieke partij, een vereniging. Het bestuur houdt zich bezig met de continuïteit van de vereniging. Dit houdt in dat de fractie zich volledig kan richten op de politieke activiteiten en het bestuur zich hiermee in principe niet bezighoudt.

 

Het bestuur bestaat uit minimaal vijf leden, inclusief een in functie gekozen voorzitter. De overige bestuursleden worden niet in functie gekozen. Het bestuur van GemeenteBelangen Eemsmond wordt gevormd door:

 

Jaap Nienhuis voorzitter
Vacant secretaris
Eddy Huitsing penningmeester
Jan Bouwman     algemeen bestuurslid
Arie Nienhuis algemeen bestuurslid

 

Wilt u iets kwijt aan het bestuur? Stuur dan een mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vertrouwenscommissie

 

Het bestuur heeft een vertrouwenscommissie in het leven geroepen die twee taken heeft. Ten eerste heeft de vertrouwenscommissie de taak om eens per vier jaar een goede kandidatenlijst voor de verkiezingen samen te stellen. Ten tweede is de vertrouwenscommissie een luisterend oor voor raadsleden, fractieassistenten en anderen bij integriteitsvraagstukken of mogelijke conflictsituaties. Voor het geval één van de leden van de vertrouwenscommissie persoonlijk betrokken is bij de situatie, dan heeft de commissie de mogelijkheid om tijdelijk iemand anders als lid van de commissie te benoemen.

 

De vertrouwenscommissie bestaat uit:

Germ Martini

Kantens

Jan Bouwman

Zandeweer

Jaap Nienhuis

Usquert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende gegevens