Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

GemeenteBelangen Eemsmond is dé lokale politieke partij in Eemsmond. De partij zet zich al meer dan 25 jaar in voor de inwoners van de gemeente Eemsmond.

De partij is onafhankelijk, laagdrempelig en kenmerkt zich door een open karakter. De mening van de inwoners telt mee voor GemeenteBelangen Eemsmond!

Wilt u actief meedenken en meepraten over onderwerpen die spelen binnen de partij? Draagt u de partij een warm hart toe en wilt u haar steunen? Word dan lid. De contributie bedraagt € 15,-- per jaar.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat moet u doen om lid te worden?

Om lid te worden van de partij kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u in de mail opgave doen van uw naam en adresgegevens (en eventueel uw telefoonnummer)? U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van het secretariaat.

Na de bevestiging van uw inschrijving kunt u het bedrag van de contributie overmaken op bankrekeningnummer NL86 INGB0 00 65 60 231.

 

LID WORDEN VAN GEMEENTEBELANGEN EEMSMOND? GEWOON DOEN!

Aanvullende gegevens